«Чорний Адам»: новий погляд на костюм та магічний шолом супергероя Пірса Броснана

8 сентября 2022,  09:36 | Новости фильмов

У наступному супергеройському екшені від DC «Чорний Адам» зірка Бондіани Пірс Броснан перевтілиться в могутнього супергероя Доктора Фейта (не плутати з Доктором Стренджем, хоча вони трохи схожі). І новий промо-арт представляє детальний погляд на його супергеройський костюм та шолом.

Супергеройський фільм «Чорний Адам» з Двейном Джонсоном у головній ролі розповість історію антигероя Чорного Адама, який майже 5000 років тому був наділений всемогутньою силою єгипетських богів — і так само швидко був ув'язнений. Звільнившись від своєї земної гробниці, Чорний Адам готовий познайомити сучасний світ зі своєю унікальною формою справедливості.

У наш час він зустрінеться з супергеройською командою під назвою Товариство Справедливості Америки, куди входить супергерой у синьо-золотому костюмі Доктор Фейт у втіленні Пірса Броснана. У нього також буде золотий плащ та золотий шолом.

У коміксах DC Кент Нельсон, також відомий як Доктор Фейт, володіє надприроднім артефактом, що називається Шолом долі, який наділяє того, хто його носить, неймовірною магічною силою, включаючи телекінез, здатність літати, ставати невидимим, створювати портали, переносити свій розум в тіло іншої людини, мандрувати у часі, передбачати майбутнє, а також дарує своєму володарю ще багато різних суперсил.

Під час зйомок Броснан носив костюм для захвату руху, тож в цей шикарний супергеройський костюм його героя «одягнув» вже відділ зі створення спецефектів.

Лідером Товариства Справедливості Америки буде Картер Голл/Людина-яструб (Елдіс Годж), а також її членами є супергерої Альберт «Ал» Ротштейн/Руйнівник Атомів (Ной Сентінео) та Максін Ганкель/Циклон (Квінтесса Свінделл).

Українська прем'єра кінокоміксу «Чорний Адам» запланована на 20 жовтня, а поки дивіться його новий епічний трейлер з конвенції San Diego Comic-Con.

882 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: