«Вілла "Романтика"»: усі деталі про нову романтичну стрічку від Netflix

2 сентября 2022,  23:09 | Новости фильмов

Свій осінній кіносезон платформа Netflix вирішила відкрити романтичним фільмом під назвою «Вілла "Романтика"», онлайн-прем'єра якого відбулася 1 вересня.

Стрічка «Вілла "Романтика"» розповідає про те, як омріяна подорож молодої американки Джулії до італійської Верони опиняється під загрозою, коли вона дізнається, що на орендованій нею віллі вже живе жахливо привабливий незнайомець.

Роль Джулії виконує зірка хітового молодіжного серіалу «Щоденники вампіра» Кет Ґрем, а привабливого незнайомця на ім'я Чарлі втілює зірка супергеройського серіалу «Академія Амбрелла» Том Гоппер, якого нещодавно можна було побачити у кінотеатрах у стрічці «Оселя Зла: Вітаємо в Раккун-Сіті»

У фільмі «Вілла "Романтика"» також знялася справжня дружина Тома Лора Гоппер. Вона втілила героїню, яку звати Кессі. Кессі є нареченою Чарлі, героя Тома, хоча за сюжетом очевидно, що він має більше хімії з головною героїнею. І це досить кумедно, адже в реальному житті Том та Лора одружилися у 2014 році і виховують двох дітей.

Також компанію їм у кадрі склав актор Реймонд Еблек, відомий за серіалами «Джинні й Джорджія», «Нарко» та «Темне дитя».

Сценаристом і режисером романтичної комедії «Вілла "Романтика"», яку дійсно знімали у Вероні, виступив Марк Стівен Джонсон. Однією з його найвідоміших кіноробіт є мелодрама «Одного разу в Римі» за участю Крістен Белл та Джоша Дюамеля.

Джонсон також зняв для Netflix романтичну стрічку «Любов гарантована».

2310 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: