В прокат вийшла французька комедія «Мій хлопець – м'ясник»: про що вона

19 августа 2022,  08:23 | Новости фильмов

Однією з головних кінопрем'єр тижня стала романтична комедія «Мій хлопець – м'ясник» спільного виробництва Франції та Бельгії, яку зняв французький режисер Крістофер Томпсон. І ні, вона зовсім не схожа своїм сюжетом на популярний серіал «Декстер» (вона значно оптимістичніша).

Романтична стрічка «Мій хлопець – м'ясник» («Tendre et saignant») розповідає про головну редакторку модного журналу Шарлі Флері, яку грає акторка Жеральдін Пайя. Шарлі цілком задоволена своєю кар’єрою та змінювати рід діяльності не планує.

Проте після смерті батька вона отримує у спадок успішний бізнес у Парижі. Це м’ясна лавка і управління нею геть не цікавить жінку, яка звикла проводити час у богемному товаристві.

Шарлі набагато цікавіше проводити час під світлом софітів на модних показах та фотосесіях, аніж поміж холодильників із сирим м’ясом. Тому вона планує продати батьків магазин якомога швидше.

На заваді її планам стає колишній помічник покійного власника Марсіаль у втіленні актора Арно Дюкре. Чоловік готовий самовіддано доводити новій господарці бізнесу привабливість цієї справи. Разом з тим вона, можливо, помітить і привабливість самого Марсіаля.

Квитки на фільм «Мій хлопець – м'ясник» ви вже можете придбати на нашому сайті.

Також 18 серпня в український прокат вийшли надприродний трилер «Ноу», екранізація бестселера «Там, де співають раки» та шпигунський трилер «Фіктивний агент». А дітей у кінотеатрах цього тижня порадує мультфільм «Круті яйця: Порятунок Африки».

Під час походу в кінотеатр будьте обережні, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

691 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...