Новости о фильме (2023)

25 августа 2023,  17:43 | Новости фильмов

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читать далее...
4 июня 2023,  07:35 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Цього літа українських глядачів чекають захопливі пригоди в компанії Барбі, Кенів, Індіани Джонса, Трансформерів, Русалоньки, Людей-павуків, Флеша, Тома Генкса, Скарлетт Йоханссон та самого Тома Круза.

Читать далее...
2 мая 2023,  11:33 | Обновления

Том Хэнкс, Скарлетт Йоханссон, Эдриен Броуди, Уиллем Дефо, Тильда Суинтон и Марго Робби в новой американской экспериментальной истории от номинанта на премию «Оскар» режиссера Уэса Андерсона – «Астероид-Сити»! В кинотеатрах Украины с 22 июня!

Читать далее...
29 марта 2023,  16:11 | Новости фильмов

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читать далее...
6 сентября 2022,  15:05 | Кастинг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читать далее...