Новости о фильме (2022)

23 февраля 2024,  15:29 | Кастинг

Зірка франшизи «Місія неможлива» Том Круз знайшов свій новий проєкт. Це буде наступна стрічка видатного мексиканського кінорежисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту, який має аж 4 премії «Оскар».

Читать далее...
17 марта 2023,  14:44 | Награды и премии

Американська співачка та акторка Леді Гага цього року знову претендувала на премію «Оскар» у категорії Найкраща пісня, і хоча вона не отримала золоту статуетку, співачка знову підкорила серця глядачів та слухачів своїм неймовірним виступом.

Читать далее...
28 января 2023,  23:39 | Награды и премии | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читать далее...
3 января 2023,  22:55 | Бокс-офис

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читать далее...
25 декабря 2022,  07:40 | Новости фильмов

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читать далее...
21 декабря 2022,  05:50 | Бокс-офис

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читать далее...
12 декабря 2022,  23:45 | Награды и премии

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читать далее...
17 ноября 2022,  21:55 | Бокс-офис

Успішний старт супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» в світовому прокаті дозволив йому дуже швидко пробитися ближче до вершини рейтингу найприбутковіших стрічок 2022 року. І він вже обійшов такі очікувані кінокомікси, як «Морбіус» та «Чорний Адам».

Читать далее...
3 ноября 2022,  07:55 | Новости фильмов

Зірка цьогорічного блокбастера «Топ Ґан: Меверік» Глен Павелл знову грає відважного пілота у стрічці «Вищий пілотаж», де разом з ним будуть літати зірка майбутнього супергеройського екшену від Marvel «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» Джонатан Мейджерс та відомий співак Джо Джонас.

Читать далее...
17 октября 2022,  09:33 | Бокс-офис

Супергерої, посуньтеся. Цього року бокс-офісом правлять Том Круз та... динозаври. Пригодницька фантастика «Світ Юрського періоду: Домініон» стала другим фільмом після екшену про пілотів-винищувачів «Топ Ґан: Меверік», якому у 2022 році вдалося заробити у світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

Читать далее...
2 августа 2022,  10:09 | Бокс-офис

Супергеройский экшен от Marvel Studios «Тор: Любовь и гром» уже заработал в мировом прокате более $660 миллионов, что ставит его на 6-е место в рейтинге самых успешных с финансовой точки зрения фильмов 2022 года.

Читать далее...
11 июля 2022,  18:09 | Новости фильмов

Если вам понравился актер Глен Пауэлл в роли пилота-истребителя в хитовом фильме «Топ Ган: Мэверик», то у нас есть для вас хорошая новость уже скоро он вновь поднимется в небо в приключенческой картине «Двойная петля», где вместе с ним сыграет Джонатан Мэйджерс.

Читать далее...
8 июля 2022,  23:01 | Статьи | Автор: Елена Стрельбицкая

Ассоциация голливудских критиков подвела итог первой половины 2022 года, назвав десятку лучших новых фильмов, которые определенно стоят вашего внимания. И этот рейтинг не обошелся без нового «Бэтмена» с Робертом Паттинсоном в главной роли и экшена «Топ Ган: Мэверик» с Томом Крузом (без которых сейчас не обходится ни один топ лучших фильмов).

Читать далее...
6 июля 2022,  11:02 | Бокс-офис

Новый экшен Тома Круза «Топ Ган: Мэверик» все-таки обогнал супергеройский блокбастер от Marvel «Доктор Стрэндж в Мультивселенной безумия» и первым в этом году пересек отметку в 1 миллиард долларов.

Читать далее...
4 июля 2022,  23:26 | Статьи

Сайт о кино IMDb раскрыл десятку самых популярных фильмов, мультфильмов и сериалов июня, которую возглавил сериал «Очень странные дела», чей новый сезон был разбит на две части и даже временно «положил» платформу Netflix.

Читать далее...