Усі супергеройські фільми 2024 року

22 мая 2024,  13:05 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Після дуже насиченого супергеройськими релізами 2023 року, Голлівуд вирішив зробити крок назад і дати глядачам трохи перепочити від супергероїв. Тому цього року нас чекає «лише» 5 супергеройських блокбастерів.

У кіно з 14 лютого

Зустрічайте одну з найзагадковіших героїнь кіновсесвіту Marvel Мадам Павутину! Зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон у ролі Кассандри Вебб — парамедикині з Мангеттену — виявляє в собі здібності до ясновидіння. Зіткнувшись з одкровеннями щодо минулого, вона знайомиться з трьома молодими жінками, яким судилося потужне майбутнє. Та чи вдасться їм пережити фатальне сьогодення?

У кіно з 25 липня

У своєму третьому сольнику, ведучи тихий спосіб життя, Вейд Вілсон потрапляє в організацію «Управління тимчасовими змінами» (УТЗ), що змушує його повернутися до альтер-его Дедпула та змінити історію за допомогою Росомахи. У ролях Дедпула та Росомахи повертаються давні друзі Раян Рейнольдс та Г'ю Джекман.

У кіно з 3 жовтня

Продовження хітового й скандального блокбастера «Джокер», заснованого на коміксах DC, за головну роль в якому Хоакін Фенікс отримав премію «Оскар». Опинившись в божевільні, Артур Флек зустрічає там Харлі Квінн та закохується в неї. Роль Харлі зіграє лавреатка премії «Оскар» Леді Гага.

У кіно з 7 листопада

Третя сольна пригода репортера-невдахи Едді Брока, який завдяки іншопланетному паразиту став антигероєм Веномом. У головній ролі повертається Том Гарді. Режисеркою третього «Венома» виступає Келлі Марсел, сценаристка й продюсерка перших двох пригод Брока.

У кіно з 12 грудня

Зірка блокбастера «Месники: Ера Альтрона» Аарон Тейлор-Джонсон зіграє російського іммігранта Сергія Кравінова, також відомого як Крейвен-мисливець, який має на меті довести, що він — найкращий мисливець у світі.

Яку з цих супергеройських прем'єр ви чекаєте найбільше? Пишіть в коментарях.

2077 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: