«Мертві хлопці-детективи»: український трейлер нового надприродного серіалу від Netflix

7 апреля 2024,  22:58 | Новости сериалов

Однією з головних серіальних прем'єр квітня буде новий надприродний детектив «Мертві хлопці-детективи» («Dead Boy Detectives») від стримінгової платформи Netflix, який ви зможете подивитися з 25 квітня.

Серіал «Мертві хлопці-детективи» буде комедійно-фентезійним детективом, який розповість про те, як двоє примарних підлітків Чарльз Роуленд (Джейден Реврі) та Едвін Пейн (Джордж Рекстрю) разом з ясновидицею Крістал Палес (Кассіус Нельсон) розплутують таємниці своїх надприродних клієнтів, доки могутня відьма не стає на їхньому шляху.

Цей серіал засновується на однойменних персонажах з коміксів DC, створених Нілом Ґейманом та Меттом Ваґнером. Нещодавно платформа Netflix екранізувала комікси Ґеймана «Пісочний чоловік», перетворивши їх на дуже успішний серіал, який повернеться з другим сезоном. Побачимо, чи «Мертві хлопці-детективи» зможуть повторити його успіх.

Іншими відомими серіалами, заснованими на творах Ґеймана, є «Американські боги» та «Добрі передвісники» з Девідом Теннантом і Майклом Шином.

Як вам трейлер серіалу «Мертві хлопці-детективи»? Будете його дивитися?

482 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: