«Відьмак»: дивіться український трейлер третього сезону хітового фентезі з Генрі Кавіллом

10 июня 2023,  17:08 | Новости сериалов

«За нейтральність статуй не ставлять». Стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати нас офіційним трейлером майбутнього сезону хітового фентезійного серіалу «Відьмак», що розповідає про пригоди хороброго відьмака Ґеральта з Рівії, якого грає Генрі Кавілл, він же Супермен.

Сюжет одного з найпопулярніших серіалів Netflix, що є екранізацією серії романів польського письменника Анджея Сапковського, слідує за самотнім відьмаком Ґеральтом з Рівії (Генрі Кавілл), чарівницею Йеннефер з Венгерберга (Аня Чалотра) і принцесою Ціріллою з Цінтри (Фрейя Аллан), чиї долі тісно пов'язані, і тепер від цієї трійці залежить доля всього їхнього світу.

У третьому сезоні «Відьмака», перша частина якого вийде 29 червня, поки монархи, маги та звірі Континенту змагаються за те, щоб захопити її, Ґеральт переховує Цірі, вирішуючи захистити свою щойно возз’єднану родину від тих, хто хоче її знищити.

Йеннефер вирушає з Цірі до захищеної фортеці Аретуза, де вони сподіваються дізнатися більше про магічні сили дівчини; натомість вони виявляють, що потрапили на поле битви політичної корупції, темної магії та зради. Вони повинні дати відсіч, поставити все на карту — або ризикують втратити одне одного назавжди.

Нагадуємо, що третій сезон «Відьмака» стане фінальним для Кавілла, який вирішив залишити серіал часткового через те, що його творці далеко відійшли від оригіналу. У наступних сезонах роль Ґеральта з Рівії буде грати зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт, молодший брат Кріса Гемсворта.

Разом з офіційним трейлером майбутніх серій «Відьмака» платформа Netflix представила чотири персональні постери з Ґеральтом, Йеннефер, Цірі та Любистком.

Прем'єра другої частини нового сезону «Відьмака» відбудеться 27 липня.

807 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: