Фінальний трейлер блокбастера «Трансформери: Час Звіроботів» представляє лиходія Скарджа

9 июня 2023,  04:00 | Новости фильмов

Цього тижня, 8 червня, в український прокат вийшов новий пригодницький блокбастер «Трансформери: Час Звіроботів», що покаже битву Оптимуса Прайма та автоботів з могутнім лиходієм, якого звуть Скардж. Хто ж він такий?

Події науково-фантастичного екшену «Трансформери: Час Звіроботів» від режисера Стівена Кейпла мол. будуть розвиватися у 1990-х, задовго до подій перших «Трансформерів» Майкла Бея. Його головним антагоністом буде Скардж, лідер террорконів і вірний слуга Унікрона, лютого монстра, що пожирає планети, і щоб зупинити його та врятувати Землю, Оптимус Прайм, Бамблбі та інші автоботи об'єднуються з новими трансформерами максималами, що здатні перетворюватися на гігантських механічних тварин.

Скарджа озвучує зірка хітового фентезі «Гра престолів» Пітер Дінклейдж. Тим часом голосом Унікрона став видатний американський актор Колман Домінго, який має премію «Еммі» за хітовий серіал «Ейфорія». Ви також можете знати його за роллю Віктора Стренда у серіалі «Бійтеся ходячих мерців».

Головні людські ролі у новому розділі франшизи про протистояння автоботів та десептиконів виконують Ентоні РамосГамільтон», «На висотах Нью-Йорка») та Домінік ФішбекПроект Power», «Іуда і чорний месія», «Рій»).

Ви можете побачити їх героїв Ноя та Єлену на постері у компанії автоботів і максималів. Купуйте квитки на фільм «Трансформери: Час Звіроботів» на нашому сайті.

893 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: