«Веном 3»: Джуно Темпл та Чіветел Еджіофор складуть компанію Тому Гарді у третьому фільмі

31 мая 2023,  05:05 | Кастинг

До акторського складу кінокоміксу «Веном 3» офіційно приєдналися зірка хітового серіалу «Тед Лассо» Джуно Темпл та зірка супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» Чіветел Еджіофор.

У продовженні хітових блокбастерів «Веном» та «Веном 2: Карнаж», які засновуються на коміксах Marvel, репортер-невдаха Едді Брок та його кровожерливий симбіот Веном зустрінуться з новими персонажами, яких втілять Джуно Темпл та Чіветел Еджіофор. Їхні герої поки не розкриваються, але відомо, що вони будуть ключовими у третій пригоді Венома.

У ролі Едді Брока на великі екрани повернеться Том Гарді, який працює над сценарієм разом зі сценаристкою Келлі Марсел. Марсел, яка писала сценарії до двох попередніх фільмів про Венома, також буде майбутнього режисеркою блокбастера. «Веном 3» стане її режисерським дебютом.

Поки що Гарді, Темпл та Еджіофор є єдиними підтвердженими акторами касту «Венома 3». Участь Мішель Вільямс, яка грала Енн Вейїнг/Жінку-Веном, ще під питанням.

Для Еджіофора це вже буде не перша роль з коміксів Marvel, адже раніше він зіграв Мордо у фільмах MCU «Доктор Стрендж» і «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля». До речі, світи Венома та Людини-павука вже перетнулися у сцені після титрів блокбастера «Людина-павук: Додому шляху нема», тож можливо, що Еджіофор зіграє якогось варіанта Мордо зі всесвіту Венома.

Прем'єру кінокоміксу «Веном 3» варто очікувати не раніше 2025 року.

1563 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: