Лів Тайлер повернеться у світ коміксів у фільмі «Капітан Америка: Новий світовий порядок»

28 мая 2023,  10:22 | Кастинг

Саме час передивитися «Неймовірного Халка», бо до касту супергеройського екшену «Капітан Америка: Новий світовий порядок» приєдналася Лів Тайлер. Ви також можете знати її за роллю Арвен у трилогії «Володар перснів».

У фільмі «Капітан Америка: Новий світовий порядок», який, очевидно, буде тісно пов'язаний з «Неймовірним Халком», що вийшов у 2008 році, Тайлер знову втілить Бетті Росс, дівчину Брюса Беннера/Халка, якого грав Едвард Нортон. Вона також є донькою генерала Таддеуса «Громовержця» Росса, якого після смерті актора Вільяма Герта втілить Гаррісон Форд.

Раніше стало відомо, що до касту майбутньої пригоди Сема Вілсона (Ентоні Макі), який нещодавно став новим Капітаном Америка, приєднався Тім Блейк Нельсон, який у «Неймовірному Халку» грав доктора Семюела Стернса.

Також у першій повнометражній пригоді нового Кепа повернуться актори серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» Денні Рамірес (Хоакін Торрес) і Карл Ламблі (Ісайя Бредлі).

Можливо, що на допомогу Сему знову примчить його найкращий друг Бакі Барнс (Себастіан Стен), який матиме більш основну роль в екшені «Громовержці».

В українські кінотеатри кінокомікс від Marvel Studios «Капітан Америка: Новий світовий порядок», який знімає режисер Джуліус Она, прибуде 2 травня 2024 року.

822 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: