Мультфільм «Мавка» побив ще один рекорд українського прокату

29 марта 2023,  18:23 | Бокс-офис

Анімаційна стрічка «Мавка: Лісова пісня» продовжує очолювати український прокат і вже стала найприбутковішим мультфільмом з усіх, які коли-небудь показували в Україні, обійшовши навіть діснеївські блокбастери.

Майже за 4 тижні українського прокату «Мавка» від кіностудії Animagrad заробила 98,6 млн гривень, завдяки чому очолила десятку найкасовіших анімаційних фільмів в Україні за часів незалежності.

Раніше перше місце в цьому рейтингу належало діснеївському мультфільму «Крижане серце 2» (93,9 млн грн), який тепер опинився на другій сходинці.

Далі слідують популярні анімації «Співай 2» (87,8 млн грн), «Секрети домашніх тварин 2» (79,7 млн грн) та «Грінч» (75,9 млн грн), а замикає десятку «Душа» (52,9 млн грн).

Також «Мавка» вже стала найприбутковішим українським фільмом усіх часів, обійшовши комедію з президентом Зеленським «Я, ти, він, вона» (71,0 млн грн).

Загалом за перший місяць прокату в Україні було продано 779 798 квитків на «Мавку». Згодом українська анімація вийде в прокат в європейських країнах.

Квитки на мультфільм «Мавка» ви знайдете в нашій афіші.

1765 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: