«Підземелля і дракони»: третій український трейлер фентезі з Крісом Пайном, Мішель Родрігес, Реге Пейджем і Г'ю Грантом

23 марта 2023,  12:57 | Новости фильмов

Сьогодні, 23 березня, в українських кінотеатрах стартують допрем'єрні покази пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» з Крісом Пайном у головній ролі, на честь чого ми представляємо новий дубльований трейлер.

Стрічка студії Paramount Pictures буде масштабною екранізацією легендарної настільної гри «Dungeons and Dragons», в яку грали в тому числі й герої хітового серіалу «Дивні дива» (Едді Мансон був головою місцевого клубу «D&D» в 4 сезоні).

Сюжет фільму слідує за харизматичним злодієм та групою умілих авантюристів, які вирішують здійснити епічне пограбування, щоб повернути втрачену реліквію. Але все йде шкереберть, коли на шляху героїв постає неочікувана перешкода.

Цього харизматичного злодія грає зірка франшиз «Стартрек» і «Диво-жінка» Кріс Пайн, а його команду втілюють зірка «Форсажів» Мішель Родрігес, зірка хітового серіалу «Бріджертони» Реге Пейдж, зірка дилогії «Воно» Софія Лілліс та зірка стрічки «Покемон детектив Пікачу» Джастіс Сміт.

Також у фільмі знявся легендарний Г'ю Грант, а головну лиходійку цієї пригоди, яку зняли режисери Джон Френсіс Дейлі та Джонатан Голдштейн, втілить зірка фентезійного серіалу «Тінь і кістка» Дейзі Гед.

В широкий український прокат фентезі «Підземелля і дракони» вийде 30 березня.

Купуйте квитки на фільм «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» на нашому сайті.

743 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: