Перший погляд на Вільяма і Кейт у фінальному сезоні серіалу «Корона»

17 марта 2023,  22:42 | Новости сериалов

Шостий і фінальний сезон хітової історичної драми «Корона» покаже знайомство принца Вільяма та Кейт Міддлтон, яких зіграють актори-новачки Ед МакВей та Мег Белламі. І в мережі вже з'явилися перші фотографії з ними в образах майбутніх короля і королеви Великої Британії.

П'ятий сезон «Корони» показав буремні й трагічні 1990-і роки, у центрі яких було скандальне розлучення Чарльза та Діани, яка потім загинула в автокатастрофі у 1997 році, а фінальний сезон буде присвячений вже наступному поколінню королівської родини їхнім синам Вільяму та Гаррі.

Сюжет серіалу перенесе нас в 2000-і роки, і Вікіпедія якраз повідомляє, що Вільям та Кейт познайомилися в 2001 році під час навчання в університеті Сент-Ендрюса.

Пара почала зустрічатися в 2003 році, а одружилася в 2011. Цілком ймовірно, що фінальний сезон охопить усі ці події, проте складно сказати, на якому саме моменті творці «Корони» вирішать поставити крапку.

Перші фотографії шостого сезону, який зараз знімають у Шотландії (можливо, в тому самому університеті, де познайомилося майбутнє подружжя), показує Вільяма та Кейт у перерві між парами, поки Кейт проходить повз принца і наче його зовсім не помічає. Проте він точно її помітив.

Прем'єра заключного сезону «Корони» очікується у 2023 році.

809 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: