Топ-5 новорічно-різдвяних фільмів 2022 року, які точно викличуть у вас посмішку

30 декабря 2022,  10:00 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Щоб хоч трохи покращити ваш настрій перед Новим роком, ми підготували для вас підбірку з п'яти нових святкових фільмів (і мультфільму) за участю таких відомих акторів, як Раян Рейнольдс, Ліндсі Лохан та Девід Гарбор.

Музична й сучасна адаптація знаменитого роману Чарльза Діккенса про жадібного й самотнього чоловіка, який пізнає сенс Різдва. Головні ролі у фільмі виконали зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс та відомий комедійний актор Вілл Феррелл.

Втративши пам'ять внаслідок нещасного випадку на гірськолижному курорті, розпещена спадкоємиця опиняється на Різдво в затишному будинку невдахи-вдівця та його дочки. Роль цієї розпещеної спадкоємиці виконує Ліндсі Лохан, для якої дана святкова стрічка стала великим поверненням у світ кіно.

У розпал різдвяних свят на одній з вечірок група жорстоких найманців бере у заручники заможну родину. Допомогу чекати нізвідки, тому Санта Клаусу доведеться самотужки рятувати Різдво. Роль цього крутого й брутального Санти виконує зірка серіалу «Дивні дива» та супергеройського екшену «Чорна вдова» Девід Гарбор.

Стрічка розповідає про письменника, який на Різдво прибирає будинок, де провів своє дитинство, і зустрічає жінку, яка шукає свою рідну матір. Чи розкриє старий щоденник їхнє минуле та їхні серця? Головного героя цього романтичного фільму втілює зірка відомого драматичного серіалу «Це ми» Джастін Гартлі.

Ще одна екранізація роману Діккенса у цьому списку, проте тепер — у вигляді мультфільму від платформи Netflix. У морозний Святвечір егоїстичний скнара Ебенізер Скрудж має лише одну ніч, щоб зустрітися зі своїм минулим і змінити майбутнє, доки ще є час.

Приємного перегляду! Все буде Україна!

1833 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: