Перший погляд на Санту в новому екшені з Двейном Джонсоном і Крісом Евансом «Red One»

1 декабря 2022,  23:20 | Новости фильмов

Двейн Джонсон поділився у соцмережах новою фотографією зі зйомок фільму «Red One», яка показує зірку оригінальної супергеройської трилогії «Людина-павук» та лауреата премії «Оскар» Дж.К. Сіммонса в образі Санти.

Опублікувавши в Twitter світлину, на якій він сміється у перерві між сценами разом з Сантою у втіленні Дж.К. Сіммонса, Скеля з радістю написав:

Вітаємо Дж.К. Сіммонса, велике поповнення нашого акторського складу #Red1.
Ви більше ніколи не будете дивитися на Санту такими ж очима! Це буде наймиліший і на всі 100% крутий чувак.

Разом з Джонсоном та Сіммонсом у цій пригоді знімається актор Кріс Еванс, відомий за роллю Стіва Роджерса/Капітана Америка у супергеройських блокбастерах Marvel. Перший погляд на його персонажа ви знайдете тут.

Цього року Джонсон і сам втілив супергероя, тобто антигероя, у кінокоміксі від DC «Чорний Адам». До речі, Сіммонс також є частиною всесвіту DCEU: він зіграв комісара Гордона у фільмах «Ліга справедливості» та «Ліга справедливості Зака Снайдера».

Прем'єра стрічки «Red One», режисером якої виступає Джейк КезданДжуманджі: Поклик джунглів», «Джуманджі: Наступний рівень»), очікується наприкінці 2023 року. Вона відбудеться на стримінговій платформі Prime Video.

1034 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: