«Крик 6»: хто повернеться у новому розділі культової слешер-франшизи

1 декабря 2022,  17:30 | Новости фильмов

Після успіху слешера «Крик», який вийшов на початку цього року та зумів заробити у світовому прокаті $140 мільйонів (при бюджеті в $24 мільйони), студія Paramount вирішила не витрачати час даремно і вже готує «Крик 6», прем'єра якого очікується у 2023 році. Хто ж цього разу буде боротися за виживання з убивцею (убивцями) в масці?

Події стрічки «Крик 6» покажуть, як четверо героїв, які вижили після минулої серії жахливих вбивств, що були скоєні маніяками у масках «привида», залишають Вудсборо та починають новий розділ свого життя в Нью-Йорку.

Цими героями будуть сестри Сем і Тара Карпентер, яких знову зіграють актриси Мелісса Баррера та зірка нового хітового серіалу від Netflix «Венздей» Дженна Ортега.

Разом з ними в Нью-Йорк вирушать їхні друзі, брат і сестра Чед та Мінді, ролі яких виконують актори Мейсон Гудінг та Джасмін Савой Браун.

Також у шостому розділі хітової франшизи повернеться репортерка Гейл Везерс, яку з 1996 року, тобто з самої першої частини, грає зірка легендарного ситкому «Друзі» Кортні Кокс, та Кірбі Рід з фільму «Крик 4» у втіленні актриси Гайден Панеттьєрі.

На жаль, у майбутньому слешері не повернеться зірка першого «Крику» Сідні Прескотт, оскільки актриса Нів Кемпбелл залишила проєкт через те, що їй запропонували нечесний гонорар, враховуючи фінансовий успіх цьогорічного перезапуску.

У режисерському кріслі сиквела залишилися Меттью Беттінеллі і Тайлер Джиллетт. Авторами сценарію виступають Гай Бусік та Джеймс Вандербілт.

Прем'єра стрічки «Крик 6» очікується 10 березня 2023 року.

1293 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: