«Індіана Джонс 5»: перший погляд та деталі про персонажа Мадса Міккельсена

21 ноября 2022,  17:40 | Новости фильмов

Новий кадр пригодницького фільму «Індіана Джонс 5» представляє перший погляд на персонажа, якого втілить актор Мадс Міккельсен, відомий за стрічками «Доктор Стрендж» та «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора».

Події п'ятого фільму про легендарного археолога Індіану Джонса будуть розвиватися у 1969 році, і в новому інтерв'ю для журналу Empire зірка франшизи Гаррісон Форд каже, що нова стрічка буде наповнена «пригодами, сміхом та справжніми емоціями».

У пригодницькому фільмі «Індіана Джонс 5» режисера Джеймса Менголда головний герой знову зіштовхнеться з нацистами, одного з яких зіграє Мадс Міккельсен. Цього персонажа звати Фоллер, і актор описує його наступним чином:

Це людина, яка хотіла б виправити деякі помилки минулого.

Також повідомляється, що події стрічки будуть розвиватися на тлі космічних перегонів, але американські зусилля висадитися на Місяці першими, щоб перемогти росіян, відкривають для Інді деякі жахливі істини. Наприклад, що американською космічною програмою керує група колишніх німецьких нацистів, які втекли з Європи. І чи справді вони є колишніми нацистами — це залишається під великим питанням.

Компанію Форду та Міккельсену у кадрі складуть Антоніо Бандерас, Фібі Воллер-Брідж, Бойд Голбрук, Тобі Джонс, Томас Кречман та Шонетт Рене Вілсон.

Прем'єра фільму «Індіана Джонс 5» очікується у червні 2023 року.

1095 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: