Анджеліна Джолі зіграє відому оперну співачку у новій стрічці Пабло Ларраіна

9 ноября 2022,  09:16 | Кастинг

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі знайшла для себе новий цікавий кінопроєкт: вона виконає головну роль у фільмі, що повідає про життя Марії Каллас.

Біографічна драма «Марія» розповість про найвидатнішу оперну співачку усіх часів Марію Каллас, та, згідно з синопсисом на сайті IMDb, її події будуть розвиватися в останні дні життя співачки у 1970-х роках, які вона провела у Парижі.

За кермом проєкту знаходиться видатний режисер Пабло Ларраін, який зняв біографічну стрічку «Джекі» про Жаклін Кеннеді, за яку Наталі Портман була номінована на премію «Оскар», та байопік «Спенсер» про принцесу Діану, що також приніс Крістен Стюарт номінацію на «Оскар».

Тож у Джолі тепер є гарний шанс нарешті вибороти «Оскар» за головну жіночу роль. Раніше вона отримала золоту статуетку за роль другого плану у драматичному фільмі «Перерване життя», що вийшов у 1999 році. Після цього вона претендувала на акторський «Оскар» за головну роль у стрічці «Підміна» (2008) і отримала почесний «Оскар» за свою гуманітарну діяльність у 2014 році.

Минулого року Джолі можна було побачити у кінотеатрах в образі богині війни Тени в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні» режисерки Хлої Чжао, а також вона виконала головну роль у трилері «Ті, хто бажають моєї смерті».

У травні Джолі відвідала Україну з гуманітарною місією, щоб підтримати українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни, яку розв'язала росія.

1074 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: