Серіал «Хлопаки» розкрив двох нових супергероїнь, що з'являться у 4 сезоні

18 октября 2022,  14:38 | Новости сериалов

Знайомтеся, Сейдж і Феєрверк. Вони будуть новими супергероїнями, яких представить четвертий сезон мегапопулярного серіалу про токсичних суперлюдей «Хлопаки».

Роль Сестри Сейдж виконає акторка Сьюзен Гейвард, яку ви могли бачити у серіалі «Помаранчевий – хіт сезону» та «Вініл» і в горорі «Полтергейст».

У неї буде костюм у золотаво-бронзових кольорах, а щодо її суперсил, то повідомляється, що Сейдж «вже на тисячу кроків попереду вас». Тобто, або вона дуже швидка, або вміє бачити майбутнє, тож заздалегідь може переграти супротивника.

Тим часом роль супергероїні Феєрверк зіграє Велорі Керрі з серіалів «Втрачений символ» та «Вероніка Марс» та фільму жахів «Відьма з Блер: Нова глава».

Суперсили Феєрверк, яка отримає синьо-червоний костюм, теж тримаються в секреті, але платформа Amazon Prime каже, що у неї «короткий запал».

Також раніше стало відомо, що у майбутньому сезоні «Хлопаків» з'явиться зірка серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган. Поки не розкривається, чи буде у його персонажа якась суперсили. Але ми сподіваємося, що він зустрінеться у кадрі з Солдатиком у втіленні Дженсена Еклса. У серіалі «Надприродне» вони грали батька і сина, Джона та Діна Вінчестерів.

Офіційно повернення Солдатика ще не підтвердили, але надія є.

2629 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: