«Жінка-Галк»: нова серія показала круту бійку Жінки-Галк з Шибайголовою

7 октября 2022,  02:15 | Новости сериалов

Ми так довго цього чекали і нарешті дочекалися! Чарлі Кокс знову вдягнув костюм Шибайголови у новій серії супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка».

Супергерой Шибайголова став частиною всесвіту MCU ще минулого року, коли Метт Мердок виступив адвокатом Пітера Паркера у блокбастері «Людина-павук: Додому шляху нема», проте тоді герой Чарлі Кокса з'явився на екрані у звичайному костюмі, а ось епічне повернення його альтер-его Шибайголови, відважного захисника Пекельної кухні, зберегли для серіалу «Жінка-Галк».

У восьмій серії Дженніфер Волтерс/Жінка-Галк (Тетяна Маслані) нападає на Шибайголову на багатоповерховому паркінгу, вважаючи його лиходієм, проте Шибайголові вдається майстерно ухилятися від її могутніх ударів, як ви можете побачити у фрагменті вище.

До речі, це далеко не єдина сцена за участю Шибайголови у новій серії, чиє знайомство з Джен обертається досить неочікувано.

І якщо ви теж сумували за цим героєм, то у нас є для вас чудова новина: Метт Мердок/Шибайголова також з'явиться у фінальній серії першого сезону серіалу «Жінка-Галк», яка вийде наступного тижня, 13 жовтня.

А в 2024 році платформа Disney Plus планує випустити новий серіал про його пригоди під назвою «Шибайголова: Народжений заново», де повернеться знаменитий ворог Шибайголови Вілсон Фіск/Кінґпін (Вінсент Д'Онофріо).

Читайте також: Сага Мультивсесвіту та нові «Месники»: розкрито фільми та серіали П'ятої та Шостої фаз кіновсесвіту Marvel.

1284 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: