Дженніфер Лопес стає екшен-героїнею у тизері стрічки «The Mother» від Netflix

28 сентября 2022,  12:09 | Новости фильмов

Після кількох романтичних комедій Дженніфер Лопес вирішила змінити амплуа та взяти до рук снайперську гвинтівку. Перший погляд на її наступну героїню показує небезпечний тизер фільму «The Mother», яким поділилася платформа Netflix.

У пригодницькому бойовику «The Mother» («Мати») Лопес зіграє роль найманої вбивці, яка давно ховається від небезпечних ворогів. Проте одного дня вона виходить зі схованки, щоб захистити свою доньку, від якої відмовилася з міркувань безпеки багато років тому.

Разом з Лопес у стрічці знялися зірка популярного серіалу «Оповідь служниці» Джозеф Файнс та відомий мексиканський актор Гаель Гарсія Берналь, якого ви можете знати за оскароносною драмою «Щоденники мотоцикліста», минулорічним трилером «Час» та серіалом «Моцарт у джунглях».

Режисеркою екшена з Лопес у головній ролі виступає Нікі Каро, яка зняла номіновану на премію «Оскар» драму «Північна країна» та діснеївський рімейк «Мулан».

У кінці тизер повідомляє, що онлайн-прем'єра фільму «The Mother» відбудеться незабаром, проте він не називає точну дату. Очікується, що ми побачимо Лопес у цьому екшені аж у травні 2023 року.

Раніше Лопес зіграє головну роль у комедійному бойовику «Вибухове весілля», перші кадри якого ви знайдете в нашій галереї.

4897 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: