«Повсталий з пекла»: трейлер, постер і дата прем'єри нового фільму жахів від Hulu

24 сентября 2022,  17:30 | Новости фильмов

Стримінгова платформа Hulu опублікувала в мережі офіційний трейлер містичного горора «Повсталий з пекла» («Hellraiser»), який буде перезапуском та одинадцятим фільмом популярної франшизи жахів, що стартувала наприкінці 80-х.

Фільм жахів «Повсталий з пекла» буде новою екранізацією роману англійського письменника та режисера Клайва Баркера «Пекельне серце», що став основою його горора «Повсталий з пекла», який вийшов у 1987 році.

Сюжет перезапуска буде слідувати за молодою жінкою, яка бореться з залежністю і опиняється під впливом стародавньої скриньки-головоломки, не знаючи, що її призначення — викликати сенобітів, групу садистських надприродних істот з іншого виміру, які не розрізняють біль та задоволення.

Роль лідерки сенобітів Пінгед на цей раз зіграє зірка серіалу «Восьме чуття» Джемі Клейтон, і ви вже можете побачити її в цьому моторошному образі у трейлері.

Онлайн-прем'єра фільму жахів «Повсталий з пекла» відбудеться 7 жовтня.

Якщо ж ви хочете подивитися горор у компанії друзів на великому екрані, то вже наступного тижня, 29 вересня, в український прокат вийде моторошна стрічка «Усміхайся» від режисера Паркера Флінна.

1465 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: