Тейлор Свіфт представила пісню для екранізації роману «Там, де співають раки»

29 августа 2022,  16:10 | Новости фильмов

У фільмі «Там, де співають раки», який вийшов в прокат у серпні, звучить нова пісня знаменитої співачки Тейлор Свіфт «Carolina», яку ви вже можете послухати онлайн.

Детективний трилер «Там, де співають раки» є екранізацією всесвітньо відомого бестселера письменниці Делії Овенс, який продюсує лауреатка премії «Оскар» та продюсерка хітового трилера «Загублена» Різ Візерспун. Ось його синопсис:

Роками жителі тихого містечка Барклі-Коув, загубленого в глушині Північної Кароліни, ділилися один з одним легендою про «болотну дівчинку» — дівчину на ім'я Кіа Кларк, яка з юних років живе пустельницею. Знайомство з двома місцевими юнаками відкриває перед Кією новий світ. Але коли одного з них знаходять мертвим, поголос тут же призначає її винною.

Головну героїню адаптації роману Овенс Кію Кларк втілює акторка Дейзі Едгар-Джонс, відома завдяки популярному серіалу «Нормальні люди».

Місцевих юнаків, знайомство з якими назавжди змінить життя Кії, грають актори Гарріс Дікінсон (Чейз Ендрюс) та Тейлор Джон Сміт (Тейт Вокер).

Режисеркою екранізації виступає Олівія Ньюман, для неї це друга повнометражна режисерська робота після стрічки «Перший поєдинок».

Купуйте квитки на фільм «Там, де співають раки» на нашому сайті, щоб підтримати українську економіку та свій бойовий дух у ці складні часи. Під час походу в кінотеатр не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

835 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: