Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Антоніна Хижняк відзначила День незалежності на «параді» розбитих російських танків

25 августа 2022,  19:52 | Новости звезд

Українська акторка Антоніна Хижняк на честь Дня незалежності поділилася у соцмережах фотографіями з українським прапором, з яким вона позувала на фоні знищеної російської військової техніки, що зараз виставлена на Хрещатику, головній вулиці української столиці.

Свої світлини акторка, відома за роллю Мотрі в хітовому українському сералі «Спіймати Кайдаша», супроводила привітанням з Днем незалежності України:

З днем незалежності, рідна моя.
Слава Україні, слава ЗСУ!!!

Хижняк залишається в Києві і активно волонтерить з перших днів повномасштабної війни, яку росія розв'язала на території України 24 лютого.

Акторка готувала їсти військовим, збирала кошти на потреби ЗСУ, здавала кров для поранених і закликала робити це усіх, хто має таку змогу, а також власноруч шила прапори, які потім передавала нашим захисникам та захисницям на передову.

Влітку Хижняк долучилася до Благодійного акторського аукціону, де відомі українські актори та акторки виставляють свої речі, щоб зібрати якомога більше коштів на карети швидкої допомоги. Її лотом стала сукня Мотрі, яка була єдиною річчю, що залишилася акторці на згадку про серіал «Спіймати Кайдаша».

1166 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: