«Вона сказала»: дивіться український трейлер фільму про викриття Гарві Вайнштейна з Кері Малліган у головній ролі

13 августа 2022,  19:31 | Новости фильмов

Дворазова номінантка на премію «Оскар» та зірка хітової стрічки «Перспективна дівчина» Кері Малліган грає одну з репортерок, які викрили домагання та зґвалтування Гарві Вайнштейна, в трейлері біографічної драми «Вона сказала» («She Said»).

Фільм «Вона сказала» розповість драматичну й напружену історію про те, як відважні журналістки The New York Times переконали жінок розповісти світові правду про сексуальні домагання відомого та впливового голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

Кері Малліган втілює репортерку Меган Туї, а роль ще однієї журналістки Джоді Кантор, яка працювала над цим розслідуванням разом з Меган, грає Зої Казан.

Трейлер показує, як Меган та Джоді намагаються переконати жінок, постраждалих від Вайнштейна, яких голлівудських магнат залякував та намагався підкупити за допомогою грошей, розповісти світові правду, щоб змінити систему та вберегти інших жінок від подібного жаху.

На чолі проєкту знаходиться режисерка Маріа Шрадер, відома завдяки хітовому серіалу від Netflix «Неортодоксальна» та фільму «Неідеальний чоловік».

Українська прем'єра стрічки «Вона сказала» запланована на 17 листопада.

958 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: