У Львові я б ще розглянув BANKHOTEL, якщо потрібна не просто кімната для виступів, а майданчик під повноцінний захід. У конференційному форматі зручно, коли в одному місці можна вирішити питання простору, техніки, перерв і перебування гостей, особливо коли програма займає цілий день. Перед остаточним рішенням я б уточнив кількість людей для конкретної схеми розсадки, адже театр, клас і варіант із круглими столами потребують різної площі. Також варто запитати, як організовується кава-брейк і де учасники зможуть спілкуватися між виступами, щоб коридор не перетворився на єдину зону для всіх. За описом конференц-локацій можна окремо розглянути великий конференц-зал BANKHOTEL https://bankhotel.com.ua/conferences/ для будь-якої події, якщо кількість гостей і формат програми відповідають його можливостям. Для мене ще один плюс такого підходу — не доводиться координувати кілька різних адрес у межах одного дня. Коли спікери приїжджають у різний час, учасники проходять реєстрацію, а потім усім потрібен доступ до залу, чітка логістика сильно зменшує кількість організаційних питань. Я б просто заздалегідь попросив менеджерів пройтися по всій програмі разом: від моменту приїзду гостей до завершення останньої доповіді.