Форум

Тема: Яку пудру брати до тональної основи, щоб не було плям?

Форум > Общее > Разговоры о кино

ТоТ

18 марта 2026, 10:30

Дівчата, підкажіть, яку пудру краще брати до тональної основи, щоб не було плям і ефекту “маски”? Пробувала різні варіанти, але іноді тон лягає нерівно після закріплення. Можливо, справа у самій пудрі або способі нанесення?

0 / 0 
anna_griban

18 марта 2026, 10:32

Ой, це дуже знайома історія! У мене теж так було, поки не почала брати більш легкі розсипчасті пудри. Вони не “забивають” тон і не дають плям. І ще важливо наносити не одразу багато, а тонким шаром пухнастим пензлем — тоді все виглядає природно.

0 / 0 
ТоТ

18 марта 2026, 10:32

Дякую, спробую так робити. А скажи, будь ласка, чи має значення тип шкіри при виборі? Бо в мене комбінована, і іноді Т-зона швидко починає блищати, а на щоках навпаки хочеться більш легкого покриття.

0 / 0 
anna_griban

18 марта 2026, 10:34

Так, тип шкіри дуже важливий. Якщо комбінована, краще брати у Дніпрі універсальну пудру для обличчя https://maudau.com.ua/dnipro/category/pudry-dlia-oblychchia з легким матуючим ефектом, але без сильного пересушування. Є компактні і розсипчасті варіанти — перші зручні для сумки, другі дають більш натуральний фініш. Я зазвичай використовую менше продукту на сухих ділянках і трохи більше в Т-зоні, щоб прибрати блиск. Також варто звертати увагу на текстуру: дрібний помел виглядає рівніше і не підкреслює нерівності. Зараз є багато варіантів з різним ефектом — матуючим, сяючим або прозорим, тому легко підібрати під себе. Якщо правильно підібрати пудру і наносити її тонким шаром, макіяж виглядатиме акуратно і триматиметься значно довше.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...