Форум

Тема: Чи правда, що Bioderma не щипає очі, чи це міф?

Форум > Общее > Разговоры о кино

Mark159

6 февраля 2026, 14:26

Хто користується косметикою Біодерма або купував своїм, підкажіть реальну ситуацію з очима. Дружина просить замовити цю міцелярку, бо від звичайної з супермаркету в неї очі печуть вогнем. В описі написано, що вона як вода і взагалі не подразнює слизову. Це правда чи просто грамотний маркетинг? Бо ціна не мала, не хочеться взяти чергову банку, яка буде просто пилитися на полиці через те, що не підійшла. В неї очі дуже чутливі, після вмивання часто червоніють.

0 / 0 
ТоТ

6 февраля 2026, 14:27

У нас вдома постійно стоїть рожева банка Sensibio, жінка користується, та й я іноді обличчя протираю. Це реально дуже м'яка річ. Там фішка в нейтральному pH і відсутності спирту з віддушками, тому за логікою пекти там нічому. Я пробував навіть коли в око потрапляло випадково, то все спокійно, не виїдає. Але це стосується саме класичної версії Sensibio H2O. Якщо візьмеш зелену для жирної шкіри, то там може бути інша історія, вона агресивніша.

0 / 0 
Mark159

6 февраля 2026, 14:27

От якраз за рожеву серію і мова. Просто я колись пробував вмиватися якимось гелем, то наче ок, а от саме міцелярка викликає сумніви. У неї шкіра повік іноді пересушена, може через це така гостра реакція йде на все підряд. Боюсь, що навіть нейтральний склад може дати жару, якщо слизова вже подразнена. Ще бачив, що є спеціальна двофазна Sensibio Eye конкретно для очей. Чи є сенс переплачувати за неї, чи звичайної великої банки вистачить? Бо якщо знову буде дискомфорт, то доведеться самому юзати.

0 / 0 
ТоТ

6 февраля 2026, 14:28

Я зазвичай моніторю ціни і беру великий об'єм на https://maudau.com.ua/category/mitseliarna-voda/product_brand=bioderma бо на Maudau часто гарні знижки проскакують на цей бренд. Тут ситуація така: якщо шкіра вже пошкоджена або є мікротріщини, то неприємні відчуття можуть бути від будь-чого, навіть від води. Але Біодерма в цьому плані найбезпечніша, бо склад у неї максимально простий і чистий. Щодо двофазної Eye, то вона краще розчиняє стійку туш і менше треба терти повіки, це факт.

Менше механічного тертя означає менше подразнення. Тому для супер чутливих очей краще взяти саме її або маленьку пляшку звичайної на пробу.

Якщо вибереш класичну рожеву, то головне добре змочити диск і прикласти до ока на кілька секунд, щоб косметика розчинилась, а не терти одразу. Тоді й пекти не буде. У моєї теж буває реакція, якщо занадто активно терти очі, але сам засіб тут не винен. Беріть Sensibio, це зараз найкращий варіант на ринку для таких проблем.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...