6 февраля 2026, 13:14
Хочу поділитися власним досвідом і щиро порекомендувати Діно Family Barbershop у Вінниці. Якщо ви, як і я, довго шукали місце, де комфортно і дітям, і батькам — це саме воно. Був тут уже кілька разів і кожного разу залишався задоволений результатом. Атмосфера дуже дружня, без напруги, майстри одразу знаходять підхід до дитини, навіть якщо вона не дуже любить стригтися.
Особливо сподобалося, що тут не намагаються «відпрацювати потік», а реально приділяють увагу кожному клієнту. Стрижки акуратні, сучасні, видно, що барбери знають свою справу і працюють з душею. Дитина виходить не просто підстрижена, а реально задоволена, з гарним настроєм — для мене це головний показник якості.
Зручно, що барбершоп знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 61а — легко дістатися, нормальний район. Якщо шукаєте сімейний барбершоп, де вас не будуть «вчити жити», а просто якісно зроблять свою роботу — раджу звернути увагу саме на них. Ось їхній Instagram, там можна подивитися роботи та записатися: https://www.instagram.com/dino_kids_barbershop?igsh=MWpydXBhcTg3aXFodg%3D%3D&utm_source=qr
Особисто я для себе це місце вже обрав і змінювати не планую.