Форум

Тема: Як недорого оновити кухонну стелю

Форум > Общее > Разговоры о кино

Ress

13 августа 2025, 14:36

Хочу оновити стелю на кухні, бо після кількох років з’явилися плями й тріщини. Думав викликати майстрів, але ціни, чесно кажучи, кусаються. Чув, що є варіант холодного монтажу, який можна зробити самому без дорогих інструментів. Цікавить, чи дійсно це так просто, як кажуть, і чи вистачить стандартного набору інструментів. Можливо, хтось порадить компанію, яка робить якісні комплекти під розмір і без затримок по доставці.

0 / 0 
Pandor

Минулої весни робив таку стелю на кухні й залишився задоволений. Я теж вагався, але холодний монтаж справді не вимагає газової гармати чи інших складних приладів. Замовляв у Дійсілінг, вони добре відомі в цій сфері й мають великий вибір полотен. Зайшов на https://diy-ceiling.com.ua/ ввів розміри приміщення, обрав білу матову стелю, бо вона візуально робить кухню світлішою. Усе доставили швидко, комплект був повний — від профілів до декоративних вставок. Монтаж робив сам за інструкцією, і зайняло це приблизно 3,5 години. Головне — перед початком перевірити, щоб кути були рівними, і заздалегідь підготувати місце для роботи.

0 / 0 
Ress

Дякую, що поділився досвідом. Якщо справді можна обійтися без спецобладнання, то це саме те, що мені потрібно. Буду розглядати варіант із білою матовою стелею.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...