«Білосніжка»: як Галь Гадот може виглядати в образі Злої королеви в рімейку Disney

10 червня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Казковий фан-арт майбутнього фільму від Disney «Білосніжка» уявляє зірку «Диво-жінки» Галь Гадот в образі Злої королеви з класичного діснеївського мультфільму.

Фільм «Білосніжка» буде live-action рімейком знаменитого мультфільму «Білосніжка і семеро гномів», який вийшов у далекому 1937 році і був заснований на казці братів Грімм. Його головною героїнею є добра і красива дівчина Білосніжка, яку заздрісна Зла королева наказує ліснику вбити, але він відпускає дівчину, яка знаходить у лісі новий дім та нових друзів семеро гномів.

Головну лиходійку цього фентезійного мюзиклу втілить Галь Гадот, і поки ми чекаємо на перші кадри за її участю, шанувальник (чи шанувальниця) з ніком AxelMalibu поділився своїм фан-артом з Гадот в образі Злої королеви. Як вам?

Роль Білосніжки у майбутньому рімейку виконає Рейчел Зеглер, відома за оскароносним фільмом «Вестсайдська історія» та кінокоміксом «Шазам! Лють богів», в останньому з яких Гадот з'явилася в камео в образі Диво-жінки.

Раніше у фільмах «Білосніжка та мисливець» і «Мисливець і Снігова Королева» Злу королеву втілила володарка премії «Оскар» Шарліз Терон, проте не варто чекати, що у Гадот будуть схожі золоті сукні, адже ті фільми знімала студія Universal, а не Disney. Тож, за каноном мультфільму, вона буде вдягнута значно скромніше, як на фан-арті.

Побачити «Білосніжку» на екранах кінотеатрів ми зможемо у березні 2024 року.

903 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: