У фільмі «Дедпул 3» повернуться Надзвукова Боєголовка та Юкіо

22 травня 2023,  23:14 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту третьої пригоди балакучого антигероя Дедпула приєдналися акторки Бріанна Гілдебранд та Сіорі Куцуна, які знову зіграють крутих супергероїнь Надзвукову Боєголовку та Юкіо.

Про сюжет супергеройського екшену «Дедпул 3» поки відомо лише те, що у ньому Дедпул нарешті возз'єднається зі своїм давнім суперником Росомахою, і для цієї пригоди Дедпулу вдасться зібрати усіх своїх давніх друзів, включаючи деяких членів команди Люди Ікс.

Окрім, Надзвукової Боєголовки та її дівчини Юкіо у триквелі повернеться їхній товариш Колос, якого знову зіграє та озвучить Стефан Капічіч.

В ролі Дедпула та Росомахи ми знову побачимо на великих екранах акторів Раяна Рейнольдса та Г'ю Джекмана, які вже давно товаришують і дуже довго чекали можливості, щоб їхні герої знову зустрілися у кіно.

Також компанію їм складуть Ванесса (Морена Баккарін), Сліпа Ел (Леслі Аггемс), Допіндер (Каран Соні) та Пітер (Роб Делані).

Схоже, що цього разу вони обійдуться без Кейбла (Джош Бролін) та Доміно (Зазі Бітц), але це ще не точно. Адже вони можуть з'явитися у камео.

Надзвукова Боєголовка та Юкіо дебютували як пара у блокбастері «Дедпул 2», ставши першою ЛГБТ-парою супергероїв у всіх супергеройських кіновсесвітах.

Кажуть, що зйомки «Дедпул 3» мають стартувати в понеділок, 22 травня, тож з нетерпінням чекаємо перших фотографій. Прем'єра фільму відбудеться у 2024 році.

892 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: