«Доктор Хто»: перший погляд на П'ятнадцятого Доктора та його компаньйонку Рубі в новому сезоні

20 квітня 2023,  19:12 | Новини серіалів

Компанія BBC опублікувала нові фотографії зі знімального майданчика наступного сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», що представляють акторів Шуті Гатву та Міллі Гібсон в образах з 60-х.

У описі до нових фотографій зі зйомок 14 сезону, що вийде у 2024 році, офіційний Твіттер серіалу «Доктор Хто» повідомив:

Що і коли тут відбувається?

Перший погляд на Доктора та Рубі, коли вони прибувають у круті 60-ті! Тривають зйомки нового сезону #ДокторХто.

Шуті Гатва, відомий за популярним серіалом від Netflix «Сексуальна освіта», зіграє у майбутніх серіях П'ятнадцятого Доктора, а Міллі Гібсон втілить його нову компаньйонку на ім'я Рубі. Деталі про цю героїню поки не розголошуються.

Але перш ніж ми вирушимо крізь простір та час з цією парочкою, нас чекають пригоди Чотирнадцятого Доктора, якого втілить Девід Теннант, він же Десятий Доктор. Більше того, разом з Теннантом повернеться ще й Кетрін Тейт у ролі Донни Ноубл.

Дивіться новий трейлер серіалу «Доктор Хто», який показує, чого чекати від спецвипусків за участю Девіда Теннанта і Кетрін Тейт.

Наступною серією «Доктора Хто», яку ми побачимо, буде спецвипуск з Чотирнадцятим Доктором, присвячений 60-річчю серіалу. Його прем'єра відбудеться у листопаді.

1044 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: