Двейн Джонсон та Ауліі Кравальо зіграють головні ролі у рімейку мультфільму «Моана»

3 квітня 2023,  22:02 | Новини фільмів

Двейн Джонсон повідомив, що об'єднався зі студією Disney, щоб зняти ігровий рімейк хітової анімаційної стрічки «Моана» (також відомої як «Ваяна»), де він та акторка Ауліі Кравальо виконають живі версії своїх анімаційних персонажів.

Мультфільм «Моана» вийшов на екрани у 2016 році і розповів про неймовірні пригоди відважної дівчини Моани, дочки полінезійського вождя, яку озвучила Ауліі Кравальо, та напівбога Мауї, голосом якого став Двейн Джонсон.

І тепер Ауліі та Двейн зіграють цих персонажів у художньому фільмі, який в майбутньому планує зняти кіностудія Disney, як це вона робить останнє десятиліття. Наприклад, цього року відбудеться прем'єра рімейку «Русалонька».

Очікується, що ігрова стрічка буде довшою за мультфільм та матиме кілька додаткових пісень, адже це гарний шанс для фільму отримати номінацію на «Оскар» у категорії Найкраща оригінальна пісня.

У 2017 році мультфільм «Моана» був номінований на 2 премії «Оскар»: за Найкращий мультфільм та Найкращу оригінальну пісню («How Far I'll Go»).

Над оригінальним саундтреком «Моани» працював видатний режисер та композитор Лін-Мануель Міранда, який має 2 номінації на «Оскар», сподіваємося, що він повернеться і для роботи над рімейком. Хто буде режисером стрічки, поки не повідомляється.

Проєкт знаходиться на стадії написання сценарію, над яким працює сценарист мультфільму Джаред Буш. Він отримав «Оскар» за анімацію «Енканто: Світ магії».

779 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: