Фінальний сезон серіалу «Зоряний шлях: Дискавері» вийде у 2024 році

31 березня 2023,  17:33 | Новини серіалів

П'ятий сезон стане для популярного науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Дискавері» заключним, і його прем'єра очікується на початку 2024 року, хоча точна дата виходу його фінальних серій поки що не повідомляється

Події серіалу «Зоряний шлях: Дискавері» відбуваються у всесвіті «Стартрек» і починаються за 10 років до подій найпершого серіалу «Зоряний шлях», що стартував у 1966 році. Головною героїнею серіалу виступає жінка-офіцер «Зоряного флоту» Майкл Бернем, яка є названою сестрою легендарного Спока і служить на кораблі «Дискавері», де разом з командою інших відважних офіцерів переживає неймовірні пригоди, мандрує у часі і рятує всесвіт (а також інколи стає причиною масштабних воєн).

У ролі Майкл Бернем у фінальних серіях повернеться акторка Сонекуа Мартін-Грін, також відома за серіалом «Ходячі мерці», де вона зіграла Сашу Вільямс.

Серіал «Зоряний шлях: Дискавері» має гарний рейтинг на сайті IMDb 7,0 бала, а також він отримав 2 престижні телепремії «Еммі»: за свої спецеффекти та грим.

Тим часом цього року, у червні, відбудеться прем'єра другого сезону серіалу «Зоряний шлях: Дивні нові світи», який є спін-офом «Дискавері» і слідує за пригодами капітана Крістофера Пайка у втіленні Енсона Маунта.

843 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: