Джекі Чан озвучить учителя Сплінтера у новому мультфільмі про Черепашок-ніндзя

11 березня 2023,  00:08 | Кастінг

На роль наставника легендарної четвірки черепашок-ніндзя, майстра Сплінтера, в пригодницькому мультфільмі «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» запросили не менш легендарного актора Джекі Чана.

Анімаційна пригода «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» покаже повернення легендарних черепашок-ніндзя на великі екрани. Довгий час вони ховалися від навколишнього світу в міській каналізації. Проте нарешті герої вирішують піднятися нагору, щоб жити життям звичайних підлітків серед жителів Нью-Йорку. Проте зовсім скоро їм доведеться зіткнутися з могутньою армією мутантів, що загрожуватиме місту. Тож разом з новою подругою Ейпріл О’Ніл безстрашні черепашки зроблять усе, аби зупинити ворога.

Перший погляд на нових черепашок-ніндзя, над повнометражною пригодою яких працює сорежисер хітової анімації «Мітчелли проти машин» Джефф Роу, представив офіційний тизер-трейлер, що вийшов цього тижня.

Нові версії черепашок-ніндзя Рафаеля, Леонардо, Мікеланджело та Донателло у мультфільмі озвучать Брейді Нун, Ніколас Канту, Шамон Браун мол. та Міка Еббі.

Тоді як їхній вчитель та наставник майстер Сплінтер буде говорити голосом Джекі Чана, для якого це буде вже далеко не перший досвід озвучення анімаційних персонажів.

Він також є голосом Мавпи у численних мультфільмах хітової франшизи «Панда Кунг-Фу» та озвучив майстра Ву в анімації «Лего. Ніндзяґо: Фільм».

Новий мультфільм про черепашок-ніндзя вийде у кінотеатри 17 серпня.

978 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: