«Вартові Галактики 3»: дивіться новий український трейлер кінокоміксу Джеймса Ганна

15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

У новому розділі MCU Пітер Квілл/Зоряний лицар (Кріс Претт), Дракс (Дейв Батіста), Богомолиця (Пом Клемент'єфф), Ґрут (Він Дизель), Ракета (Бредлі Купер) та Небула (Карен Гіллан) нарешті возз'єднаються з Ґаморою (Зої Салдана), але, як показує трейлер, це возз'єднання пройде не так безхмарно, як вони сподівалися, адже ця Ґамора-з-минулого зовсім їх не знає, бо втекла одразу після закінчення битви з Таносом у блокбастері «Месники: Завершення».

Також трейлер представляє головного лиходія третьої пригоди Вартових Вищого еволюціонера, якого грає зірка серіалу «Миротворець» Чукуді Івуджі. Це божевільний вчений, який створив Ракету, а тепер збирається «створити ідеальне суспільство», експериментуючи на живих істотах.

А ще Вартові зіштовхнуться з могутнім Адамом Ворлоком (Вілл Поултер). Детальний погляд на його костюм ви знайдете тут.

Режисером блокбастера виступає Джеймс Ганн, який зняв кінокомікси «Вартові Галактики», «Вартові Галактики 2» та «Загін самогубців: Місія навиліт».

991 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: