Вийшов офіційний трейлер фентезі-серіалу «Агенція "Локвуд і Ко"» від Netflix

13 січня 2023,  21:32 | Новини серіалів

Гарна новина для усіх шанувальників хітової серії романів британського письменника Джонатана Страуда! Вже цього місяця на платформі Netflix вийде перший сезон серіалу «Агенція "Локвуд і Ко"», як підтверджує його офіційний трейлер.

Події романів Страуда розгортаються у сучасному Лондоні та різних місцях Великобританії, яку щоночі тероризують привиди, тож у гру вступають відважне тріо тінейджерів з агенції «Локвуд і Ко»: Ентоні Локвуд (Камерон Чепмен), Люсі Карлайл (Рубі Стоукс) та Джордж Кабінс (Алі Хаджі-Хешматі), які на відміну від дорослих можуть бачити привидів і знають, як з ними боротися.

Очікується, що перший сезон буде екранізацією першої книги циклу, яка називається «Сходи, що кричать», де Локвуду, Люсі та Джорджу доведеться провести небезпечну ніч у одному з найбільш лякаючих маєтків Англії, де живе багато лихих привидів.

Адаптацією серії книг Страуда займається англійський сценарист та режисер Джо Корніш, який працював над відомими фільмами «Людина-мураха» і «Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога».

Прем'єра першого сезону фентезі «Агенція "Локвуд і Ко"» на платформі Netflix відбудеться 27 січня. Він буде складатися з 8 серій.

1123 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: