Вийшов новий трейлер блокбастера «Людина-мураха 3» за участю Канга Завойовника, двох Полів Раддів та Білла Мюррея

10 січня 2023,  18:52 | Новини фільмів

До прем'єри супергеройського блокбастера «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» від Marvel Studios та Disney залишилося трохи більше місяця, і його новий трейлер вийшов саме вчасно, щоб познайомити нас ближче з суперлиходієм Кангом Завойовником (та іншими новими персонажами MCU).

Фільм офіційно розпочинає п’яту фазу кінематографічного всесвіту Marvel. Партнери-супергерої Скотт Ленг (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) повертаються на екрани, щоб продовжити свої пригоди як Людина-Мураха та Оса. Разом із батьками Гоуп, Генком Пімом (Майкл Дуглас) і Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), вони досліджують Квантовий вимір та знайомляться з новими дивними створіннями.

Ця пригода дозволяє героям вийти за межі можливого, проте там на них чекає зустріч з новим головним злом всесвіту Кангом Завойовником (Джонатан Мейджерс), який є лихим варіантом Того, хто залишається, з серіалу «Локі».

У трейлері Джанет, колишня Оса, повідомляє, що Канг «здатний переписати буття і знищити часові межі», після чого нам показують двох Людин-мурах. У майбутньому з Кангом будуть боротися Месники у блокбастерах «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни».

Також третій сольник Людини-мурахи, який знімає режисер Пейтон Рід, покаже дорослу доньку Скотта Кессі Ленг (Кетрін Н'ютон), яка очевидно є бунтаркою, адже у трейлері Скотт змушений забрати її з поліцейського відділку. Проте у Кессі добре серце, тож незабаром вона стане новою супергероїнею MCU і отримає свій фіолетово-чорний костюм.

Разом з ними у наступному блокбастері Marvel зіграє Білл Мюррей і з'явиться незвичайний персонаж М.О.Д.О.К., якого трейлер показує у шоломі та без нього.

В український прокат нова пригода Людини-мурахи та Оси вийде 16 лютого.

Читайте також: Сага Мультивсесвіту та нові «Месники»: розкрито фільми та серіали П'ятої та Шостої фаз кіновсесвіту Marvel.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

Більше цікавих кінопрем'єр лютого ви знайдете в нашій афіші.

945 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: