«Стукіт у двері»: перший трейлер нового загадкового трилера М. Найта Ш'ямалана

30 грудня 2022,  06:15 | Новини фільмів

Врятувати родину чи врятувати світ? Дивіться перший український трейлер нового фільму від режисера стрічок «Шосте чуття», «Спліт» та «Час» М. Найта Ш'ямалана, який отримав назву «Стукіт у двері» («Knock at the Cabin»).

Офіційний синопсис майбутнього трилера «Стукіт у двері», який буде екранізацією роману «The Cabin at the End of the World» письменника Пола Трембле:

Під час відпочинку у віддаленому будинку маленька дівчинка та її батьки стають заручниками незнайомців. Вони не розуміють, чому опинилися в полоні, проте від них вимагають зробити безпрецедентний вибір: врятувати людство від апокаліпсису чи зберегти сім’ю. Залишившись без зв'язку з навколишнім світом, родині доведеться знайти вихід, перш ніж вони втратять все.

Цих батьків, яких звуть Ендрю та Ерік, грають актори Джонатан ГроффМатриця: Воскресіння», «Лузери») та Бен ЕлдріджПенніворт», «Титан»).

До них у гості завітають зірка франшизи «Вартові Галактики» і детективної стрічки «Ножі наголо: Скляна цибуля» Дейв Батіста та зірка Поттеріани Руперт Грінт, який також зіграв основну роль у серіалі Ш'ямалана «Дім з прислугою».

В український прокат загадковий трилер «Стукіт у двері» вийде у лютому.

1013 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: