Генрі Кавілл зніметься в екранізації «Warhammer 40,000» і не повернеться у світ «Відьмака»

22 грудня 2022,  09:00 | Новини серіалів

Актор Генрі Кавілл недовго сумував з приводу того, що Джеймс Ганн відправив його Супермена на передчасну пенсію, і вже знайшов для себе амбітний проєкт: він збирається виконати головну роль у серіалі «Warhammer 40,000».

Пригодницький серіал «Warhammer 40,000», який поки що знаходиться на стадії розробки, буде заснований на популярній настільній грі, події якої відбуваються через 40 000 років у майбутньому, де люди ведуть нескінченну війну з прибульцями та різними магічними істотами.

Над цією багатообіцяючою адаптацією працює платформа Prime Video, і у своїй заяві Кавілл називає цей проєкт «здійсненням мрії всього життя»:

Я люблю «Warhammer» з дитинства, тому цей момент для мене справді особливий. Можливість створювати цей кінематографічний всесвіт з самого початку — це велика честь і відповідальність. Я дуже вдячний Vertigo, Amazon Studios і Games Workshop, які зробили це реальністю, за всю їхню наполегливу роботу. Тепер я на крок ближче до здійснення мрії всього мого життя.

Що стосується «Відьмака», якого Кавілл залишив після зйомок 3 сезону, то навіть відміна сиквела про пригоди Супермена цього не змінює.

Джерела, близькі до проєкту, повідомляють, що Кавілл вирішив попрощатися з роллю Ґеральта з Рівії не через Супермена, а тому що у нього виникли суперечності з шоураннерами серіалу через те, що серіал далеко відійшов від першоджерела.

Тож тепер Ґеральта буде грати зірка «Голодних ігор» Ліам Гемсворт.

1154 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: