Трейлер другого сезону серіалу «Мер Кінґстауна» розкриває його дату прем'єри

21 грудня 2022,  21:00 | Новини серіалів

Зірка «Месників» Джеремі Реннер повертається в образі Майка Макласкі у новому сезоні драматичного серіалу «Мер Кінґстауна», прем'єра якого відбудеться 15 січня. Він виходить на стримінговій платформі Paramount+.

Події серіалу «Мер Кінґстауна» відбуваються у провінційному містечку Кінґстаун, що перебуває в занепаді, і його єдина галузь, що приносить дохід, — тюремний бізнес. Містечком неофіційно управляє родина Макласкі, яка контролює і в'язнів, і поліцію, і місцеву владу. Розглядаючи теми системного расизму, корупції та нерівності, серіал представляє яскравий погляд на спроби людей навести порядок і повернути справедливість у місто, де немає ні того, ні іншого.

Герой Реннера, Майк Макласкі, спочатку був правою рукою свого старшого брата Мітча, але після смерті Мітча Майк стає «мером» міста, звідки він мріяв вибратися з самого дитинства. Реннер також виступає продюсером цього серіалу.

Минулого року ви могли побачити Реннера в образі Клінта Бартона в супергеройському міні-серіалі «Соколине око», що вийшов на платформі Disney Plus.

907 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...