«Оппенгеймер»: дивіться перший трейлер нового фільму Крістофера Нолана з зірковим кастом

21 грудня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Гострі картузи» Кілліан Мерфі перевтілюється у творця атомної бомби у першому офіційному трейлері біографічної стрічки «Оппенгеймер», яка входить до різних списків найочікуваніших фільмів 2023 року.

Байопік «Оппенгеймер», який зняв відомий голлівудський режисер Крістофер Нолан, розповість історію життя американського фізика Роберта Оппенгеймера, також відомого як «батько атомної бомби». У часи Другої світової війни він був директором таємної лабораторії «Лос Аламос» у Нью-Мексико та зіграв ключову роль у «Мангеттенському проєкті», який створив атомну бомбу.

Також основних героїв стрічки Нолана разом з Мерфі зіграють відомі актори Емілі Блант (Кетрін Оппенгеймер, американська вчена і дружина Роберта Оппенгеймера), Метт Деймон (Леслі Гровс, генерал-лейтенант армії США, який керував створенням атомної бомби), Роберт Дауні мол. (Льюїс Штраус, американський бізнесмен, який зіграв важливу роль у створенні ядерної зброї) та Флоренс П'ю (Джин Тетлок, американська психіатриня, журналістка та коханка Роберта).

В український прокат фільм «Оппенгеймер» вийде у липні 2023 року.

1104 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: