«Чоловік на ім'я Отто»: український трейлер нового фільму з Томом Генксом у головній ролі

17 листопада 2022,  07:00 | Новини фільмів

Чудова новина для усіх шанувальників лауреата премії «Оскар» Тома Генкса: на початку нового року у кінотеатрах можна буде подивитися драматичну комедію «Чоловік на ім'я Отто», де він грає дуже буркотливого, але чарівного героя.

Стрічка «Чоловік на ім'я Отто» буде кіноадаптацією, знятою за мотивами всесвітньо відомого бестселера шведського письменника Фредріка Бакмана «Чоловік на ім'я Уве». Шведська екранізація, що вийшла у 2015 році, була номінована на премію «Оскар» як найкращий фільм іноземною мовою.

Головний герой історії Отто — добрий буркотун, який через втрату дружини відмежувався від людей та давно забув справжній смак життя. Проте все змінюється, коли чоловік зустрічає молоду сімейну пару, яка щойно оселилась по сусідству. Тож, поступово життя Отто знову наповнюється справжнью дружбою та любов'ю.

Режиссером фільму «Чоловік на ім'я Отто» виступає Марк Форстер, відомий завдяки стрічкам «Квант милосердя», «Всесвітня війна Z» та «Крістофер Робін». Він також був виконавчим продюсером комедії «Мій пес Ідіот».

В український прокат «Чоловік на ім'я Отто» вийде 12 січня.

1072 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: