З'явився новий трейлер фентезі «Зачарована 2» за участю Емі Адамс, Патріка Демпсі та Джеймса Марсдена

1 листопада 2022,  23:37 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс опиняється під владою злих чарів у другому трейлері сімейного фентезі «Зачарована 2» («Disenchanted») від стримінгової платформи Disney Plus.

Події сиквела «Зачарованої» від режисера Адама Шенкмана будуть розвиватися десять років після подій першого фільму, що закінчився для принцеси Жизель її казковим хепі-ендом. Тепер вона ставить під сумнів своє щастя, ненароком при цьому перевертаючи життя жителів реального світу та казкової Андалазіі з ніг на голову.

Трейлер показує, як Жизель (Емі Адамс), її чоловік Роберт (Патрік Демпсі) та її прийомна донька Морган (Gabriella Baldacchino) залишають Нью-Йорк та переїжджають у маленьке містечко Монровілль. Як раптом до них у гості прибувають принц Едвард (Джеймс Марсден) та його дружина Ненсі (Ідіна Мензел). Вони дарують Жизель чарівну паличку, що здійснює бажання, і чари затьмарюють головній героїні розум, перетворюючи її на злу мачуху та лиходійку.

Онлайн-прем'єра фентезійної стрічки «Зачарована 2», де також важливу роль зіграє акторка Майя Рудольф, відбудеться 24 листопада.

856 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: