Дивіться український трейлер фентезі «Три тисячі років бажань» з Тільдою Свінтон та Ідрісом Ельбою у головних ролях

26 жовтня 2022,  08:19 | Новини фільмів

За місяць українські глядачі зможуть побачити на великому екрані новий фентезійний фільм «Три тисячі років бажань», який зняв режисер хітового екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» Джордж Міллер. Його світова прем'єра відбулася навесні в рамках 75-го Каннського кінофестивалю.

Фентезійно-романтичний епік «Три тисячі років бажань» («Three Thousand Years of Longing») розповідає про вчену Аліфею, яка зустрічає джина, що пропонує їй три бажання в обмін на свою волю. Їхня розмова в номері готелю в Стамбулі призводить до наслідків, яких ніхто з них не очікував.

Роль Аліфеї виконує лауреатка премії «Оскар» Тільда СвінтонГотель "Гранд Будапешт"», «Крізь сніг», «Доктор Стрендж»), а джина втілить номінант на премію «Еммі» Ідріс ЕльбаЗагін самогубців: Місія навиліт», «Тор: Раґнарок», «Лютер»).

Основою нового фільму від творця «Шаленого Макса» виступає оповідання «The Djinn in the Nightingale's Eye», авторкою якого є британська письменниця Антонія Сьюзен Байєтт. У 1990 році вона отримала Букерівську премію.

Зараз Міллер зайнятий зйомками пригодницького екшену «Шалений Макс: Фуріоса», головну роль в якому виконає зірка серіалу «Ферзевий гамбіт» Аня Тейлор-Джой.

В український прокат стрічка «Три тисячі років бажань» вийде 24 листопада.

Більше кінопрем'єр листопада ви знайдете в нашій афіші.

1293 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: