Дивіться трейлер наступного фільму від Marvel «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що представляє нового лиходія кіновсесвіту MCU

24 жовтня 2022,  20:55 | Новини фільмів

Наступного року супергеройський дует Людина-мураха та Оса повертається на великі екрани у своїй новій пригоді під назвою «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», що буде початком П'ятої фази кіновсесвіту Marvel. І в цій фазі з'явиться новий могутній суперлиходій Канг Завойовник.

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» буде третім сольником колишнього злочинця Скотта Ленга (Пол Радд), який став супергероєм Людиною-мурахою, здатним ставати дуже маленьким, як мураха, та дуже великим, як багатоповерховий будинок. У новій пригоді він разом зі своєю дівчиною Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі), яка також відома як супергероїня Оса, та її батьками Генком Пімом (Майкл Дуглас) і Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер) будуть досліджувати Квантовий вимір, де на них чекає багато відкриттів.

Разом з цим трейлер показує доньку Скотта Кессі, яку тепер у більш дорослому віці грає акторка Кетрін Ньютон («Секс-контроль», «Покемон детектив Пікачу», «Химери»). Вона стане супергероїнею з псевдонімом Висота (Stature). Перший погляд на її чорно-фіолетовий костюм представив тизер-постер з конвенції SDCC, який ви можете побачити нижче.

У коміксах Marvel Висота володіє такими ж суперздібностями, як і її батько, тобто вона може зменшуватися до розмірів мурахи чи збільшуватися до розмірів гіганта.

У кінці трейлер показує прибуття суперлиходія Канга Завойовника (Джонатан Мейджерс), який буде головним антагоністом двох наступних фаз MCU.

Канг буде лихим варіантом вченого з майбутнього, якого всі звали Той, хто залишається, з фіналу першого сезону серіалу «Локі», що вийшов у 2021 році.

Також у фільмі Пейтона Ріда зіграє легендарний Білл Мюррей.

Прем'єра кінокоміксу «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» спочатку планувалася влітку, але потім вона переїхала на зиму і зараз очікується 16 лютого 2023 року.

1223 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: