Фінальна серія серіалу «Жінка-Галк» представила рідного сина Галка

22 жовтня 2022,  07:33 | Новини серіалів

У фінальній серії першого сезону супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка» було багато божевільних моментів, проте найбільш неочікуваним з них стало прибуття Брюса Беннера/Галка в компанії... свого сина Скаара.

Якось у блокбастері «Месники: Ера Альтрона» Брюс (Марк Руффало) сказав Наташі (Скарлетт Йоханссон), що у нього не може бути дітей, а потім він полетів на планету Сакаар, де перед подіями екшену «Тор: Раґнарок»... зачав сина Скаара, як він повідомляє своїй родині у заключній сцені серіалу «Жінка-Галк» під час сімейного барбекю у стилі Домініка Торетто.

У коміксах Marvel Скаар Беннер народився на планеті Сакаар, і його матір'ю була могутня іншопланетянка Кайєра, яка теж володіла суперсилами.

Серіал показав Скаара досить дорослим, тому що він дуже швидко росте, а також він володіє суперсилами, як у його батька, і навіть вміє перетворюватися на людину.

Роль Скаара виконав актор Віл Деснер, проте це було лише камео, і головна сценаристка серіалу Джессіка Гао каже, що вона не знає, чи буде він і далі грати цю роль, чи його замінять у майбутніх проєктах кіновсесвіту Marvel кимось іншим.

Тож тепер у світі MCU є аж три Галки: Брюс Беннер, Дженніфер Волтерс та Скаар.

У майбутньому Тетяна Маслані точно ще зіграє Жінку-Галк, проте офіційно не підтверджено, в якому саме проєкті її варто чекати. У неї має бути важлива роль в наступних «Месниках», а до цього вона завжди може з'явитися у камео в інших серіалах/фільмах Marvel.

1198 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: