Вийшов новий трейлер музичної комедії «Мій домашній крокодил» від Sony Pictures

6 жовтня 2022,  02:08 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем стає найвеличнішим шоуменом зі співаючим крокодилом у новому українському трейлері стрічки «Мій домашній крокодил», прем'єра якої була нещодавно перенесена з 20 жовтня на 27 жовтня.

Цієї осені зустрічайте захопливу та зворушливу історію за мотивами однойменного оповідання про крокодила на ім’я Ліл! Він живе в Нью-Йорку, обожнює співати і намагається жити серед людей. Згодом Ліл зустрічає родину, яка щойно оселилися в його будинку і зовсім не очікувала такого сусідства. Так починається нова мандрівка, сповнена пригод, гумору, незабутніх хітів та справжньої дружби.

В оригіналі голосом талановитого корокодила Ліла є відомий американський співак Шон Мендес, тоді як українські глядачі почують голос Тараса Тополі, лідера гурту «Антитіла», який служить у лавах ЗСУ, а також нещодавно виступив з Едом Шираном на концерті на підтримку України, що відбувся у Варшаві.

Разом з дубльованим трейлером з'явився локалізований постер з Лілом, який заявляє:

Кожна нота йому по зубах.

А творці фільму обіцяють нас порадувати новими хітами від тих, хто працював над піснями для хітового мюзикла «Найвеличніший шоумен».

Також у новій музичній комедії від Sony Pictures зіграють Констанс ВуШахрайки з Волл-стріт»), Вінслоу Феглі8-бітне Різдво») та Скут МакНері («Операція "Арго"»).

Більше цікавих кінопрем'єр жовтня ви знайдете в нашій афіші.

1348 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: